טיפול בחימום

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

24/02/2016 | 02:20 | מאת: גאולה

שלום. הייתי מעוניינת לעבור טיפול בחימום לפטרייה בנרתיק ממנה אני סובלת כבר כחמש שנים וכל התרופות לא עוזרות אבל חוששת שזה יכול לפגוע בסיכוי להיכנס להריון בהמשך. עדיין אין לי ילדים וייתכן שכבר יש בעיה כי ניסינו בעבר כחצי שנה ולא הצלחנו. בשלב זה הפסקנו לנסות מסיבות אישיות.

02/03/2016 | 13:46 | מאת: ד"ר דן קלמן

הטיפול בחימום אינו פוגע כלל בפריון. ניתן גם להשתמש בו להגברת הפריון במצבים מסוימים (לא בכל מצב). לא ניתן לבצע הטיפול בזמן הריון, לכן אם מנסים להרות יש לוודא שאין הריון לפני הטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק