הפרשות מהנרתיק וקולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/02/2016 | 17:58 | מאת: ורד

שלום דוקטור. אני סובלת זמן רב מהפרשות מהנרתיק וגרד ועד היום אין אבחנה מדוייקת ממה אני סובלת. בנוסף לבדיקות שכבר עשיתי הרופא רוצה לשלוח אותי לבדיקת קולפוסקופיה. האם זה באמת הכרחי אם הפאפ תקין והמשטח תקין? תודה

10/02/2016 | 19:18 | מאת: ד"ר דן קלמן

קולפוסקופיה היא בדיקה מקובלת במקרה של דלקות בנרתיק ללא סיבה ברורה. זה נתון לשיקולו של רופאך שמכיר את המקרה לפרטיו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק