גלולות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/01/2016 | 16:32 | מאת: ש.א.

שלום. לפני מספר חודשים התחלתי לקחת גלולות בגלל כאבי מחזור אבל מאז יש לי גירודים וצריבה בנרתיק. האם זה יכול להיות מהגלולות? מה אפשר לעשות?

27/01/2016 | 17:57 | מאת: ד"ר דן קלמן

אכן גלולות לעתים גורמות או מחמירות תסמינים כפי שציינת במיוחד אם הם נובעים מפטרייה. באם לקיחת הגלולות חשובה לך אז אפשר לטפל בדלקת תרופתית אך רצוי לפני כן לאבחן את הבעיה במדויק, לכן רצוי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק