הפרשות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

24/01/2016 | 14:37 | מאת: עדי

שלום. אני סובלת לאחרונה מהפרשות נרתיקיות עם ריח מאוד לא נעים. זה מוחמר במיוחד אחרי יחסי מין. קראתי שזה יכול להיות זיהום בטריכומונס. מה עושים? יש נרות שאפשר לקנות? חייבים ללכת לרופא? תודה.

24/01/2016 | 15:26 | מאת: ד"ר דן קלמן

זה יכול אמנם להיות טריכומונס, אבל יותר סביר שמדובר במצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית. הטיפול בו הוא ע"י אנטיביוטיקה בנרות או בכדורים. יש צורך בבדיקת רופא על מנת לאבחן את המצב במדויק וגם הטיפול התרופתי דורש מרשם. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק