שאלה מורכבת על אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/01/2016 | 18:10 | מאת: שירן

הי, רציתי לשאול מחר יש לי סקירת מערכות ואני בנר ה2 של אגיסטן זה לא ישפיע על הבדיקה? 2) אם שוכחים בטעות לקחת נר ומדלגים יום זה נורא?? 3) אם הנר הראשון לא התמוסס בכלל אפשר לקחת עוד נר? זה לא מזיק ?? תודה

17/01/2016 | 15:28 | מאת: ד"ר דן קלמן

בקשר לסקירת המערכות – רצוי שלא יהיה נר בנרתיק. למרות שרוב הבדיקה מתבצעת בגישה בטנית, חלקה מבוצע מהנרתיק, לכן רצוי שלא יהיה נר. לגבי דילוג יום – אפשר לסיים הנר הנותר אך אם עדיין יש תסמינים ניתן לחזור על הטיפול. רצוי לא לשים שני נרות בנרתיק (בייחוד בהריון) אלא לחכות שהנר יתמוסס. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק