תולעים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/01/2016 | 16:56 | מאת: מאיה

שלום ד"ר אני בת 40 ולאחרונה (לפני כמה חודשים) נתקלתי בתופעה מוזרה אשר חוזרת על עצמה כבר פעם שלישית - מופיעים לי תולעים הגורמים לי לגרוד רציני . ורציתי להתיעץ איתך מדוע התופעה הזו חוזרת על עצמה כאמור זו פעם שלישית בחצי שנה . ואיך יתכן כי בגילי זה מופיע אשמח לקבל את חוות דעתך תודה רבה מראש מאיה

09/01/2016 | 00:42 | מאת: ד"ר דן קלמן

שאלה חוזרת. התשובה לשאלה הקודמת. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק