פטרייה בהריון

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/12/2015 | 14:08 | מאת: אנה

נמצאת בשבוע 36 להריון וסובלת מפטרייה בנרתיק עם הרבה הפרשות וגירודים. נתנו לי נרות במשך כל ההריון וזה כל פעם חזר. יכולה לסחוב את זה עד סוף ההריון אבל מפחדת שהתינות יידבק בפטרייה. האם זה יכול לקרות? האם זה מסוכן?

27/12/2015 | 15:00 | מאת: ד"ר דן קלמן

פטרייה בנרתיק אינה מסכנת את העובר. אם קוראת הדבקה, לרוב זה מתבטא בפטרייה על הלשון, מצב הניתן לטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק