טיפול בחימום

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

16/12/2015 | 16:02 | מאת: איילה

חברה שלי עברה אצלכם סדרת טיפולים בחימום ואוזון לפטרייה מאוד עקשנית וזה עזר לה מאוד. גם אני מעוניינת לטפם\פל בשיטה אבל לי עדיין אין אין ילדים ואני מאוד חוששת שזה יפגע בסיכוי להיכנס להריון. האם החשש מוצדק?

16/12/2015 | 17:20 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין כלל חשש לפגיעה בפוריות וניתן אף לטפל בשיטת החימום להגברת הפוריות המצבים מסוימים. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק