פטרייה בהריון

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/12/2015 | 15:46 | מאת: נופר

בהריון שבוע 32 וסובלת מהפרשות מרובות, גרד וצריבה. הרופא אמר שזו פטרייה אבל סירב לתת טיפול. האם יש משהו שאפשר לעשות? האם זה מסוכן לעובר?

06/12/2015 | 16:38 | מאת: ד"ר דן קלמן

אכן לא כל תרופה ניתן לתת בהריון. ניתן לטפל בתכשירים אנטי פטרייתיים מקומיים בצורת נרות או קרם (במידה וזו אכן פטרייה) אך זה לשיקול רופאך. אם זו פטרייה אז זה לא מסכן את העובר והדבקה בזמן לידה לרוב תתבטא בפטרייה על הלשון של היילוד, מצב בו ניתן לטפל לרוב ללא קושי. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק