קונדילומה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

30/11/2015 | 09:51 | מאת: מישהי

יש לי חבר חדש ואני מפחדת שאדביק אותו בקונדילומה. היו לי נגעים בעבר שהוסרו ועכשיו אין. אפשר להדביק בקונדילומה גם אם אין נגעים? צריך להשתמש בקונדום?

30/11/2015 | 11:22 | מאת: ד"ר דן קלמן

יש להפנות שאלה זאת לפורום HPV – וירוס הפפילומה. כעקרון ניתן לומר שאכן ניתן להדבק בוירוס הפפילומה על זניו גם אם אין נגעים ושקונדום הוא לא הגנה יעילה במיוחד מהדבקה ב HPV. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק