טיפול לטריכומונס

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

29/11/2015 | 18:45 | מאת: מישהי

שלום. עשיתי בדיקת שתן למחלות מין ויצא שיש לי טריכומונס. קיבלתי אנטיביוטיקה מהרופא אותה אני לוקחת עכשיו אבל חבר שלי לא קיבל טיפול ורק עכשיו קראתי שצריך לטפל גם בבן הזוג. האם זה באמת הכרחי? מה לעשות?

29/11/2015 | 19:37 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם מדובר בטריכומונס אז טיפול בבן זוג הוא בהחלט הכרחי. אם התחלת את הטיפול האנטיביוטי לאחרונה אז כדאי להמשיך אותו, לוודא שבן הזוג מקבל גם כן טיפול ולהימנע מיחסי מין עד אשר גם בן הזוג ישלים את הטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק