טיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

22/11/2015 | 16:59 | מאת: שירן

רציתי לשאול אם טיפול בקנדידה במערכת העיכול יכול לפתור בעיה של קנדידה בנרתיק או שחייבים לטפל בנרתיק בנרות או כדורים.

22/11/2015 | 17:40 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם אכן יש בעיה של קנדידה בנרתיק (ז"א שהיא גורמת לתסמינים) אז יש לטפל בנרתיק (בתרופות או אמצעים אחרים כגון היפרתרמיה). רוב הרופאים לא מטפלים בקנדידה במערכת העיכול אך במרפאתנו נהוג לשלב טיפול בנרתיק עם טיפול בקנדידה במערכת העיכול (שהיא המקור לקנדידה בנרתיק), דבר שמניסיוננו משפר את תוצאות הטיפול בקנדידה בנרתיק. את מוזמנת לפנות למרפאתנו לאבחון וטיפול במידת הצורך. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק