פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

28/10/2015 | 01:19 | מאת: אביגיל

בתי בת החמש סובלת בחודשים האחרונים מאודם בפות בהפרשות ריריות בהתחלה חשבתי שמדובר בתולעים אבל אין לה תולעים וגם בדיקת שתן נמצאה שלילית ההפרשות התחילו כבר בגיל שלוש ולאחרונה הצטרף גם אודם האם יכול להיות שבמדובר בפטריה בנרתיק אצל ילדה? ואם כן האם רופא נשים יוכל לאבחן את זה?

01/11/2015 | 03:21 | מאת: ד"ר דן קלמן

בילדות לפני גיל ההתבגרות לרוב חושדים בסיבות אחרות כגון תולעים או חיידקים לפני פטרייה אך בהחלט יכולה גם להיות פטרייה ובהחלט ניתן לאבחן ולטפל. רצוי לפנות לרופא ילדים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק