בדיקת שתן שלילית

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/10/2015 | 22:52 | מאת: אנונימית

שלום, בביקור אצל רוא נשים עקב פטריית קנדידה שבה אובחני התלוננתי על קושי במתן שתן וכאב בעת קיום יחסי מין. הפנה אותי לבצע בדיקת שתן שיצאה שלילית וקיבלתי אנטיביוטיקה ל5 ימים שהפסקתי באמצע. והפנה אותי לבדיקה נוספת אחרי האנטיביוטיקה בבדיקה שוב יצא שלילי אבל הרופא אמר שזה בסדר ואולי זה רק הפרשה שהייתה בבדיקה... לפעמים עדיין יש כאב קל בעת קיום יחסי מין אבל פחות קושי במתן שתן.. איך אדע שזה עבר לחלוטין ?

01/11/2015 | 03:06 | מאת: ד"ר דן קלמן

עבר לחלוטין זה כשאין תסמינים. אם הבעיה עדיין קיימת רצוי לחזור לרופא שיוכל גם לשקול בדיקות נוספות ולהתאים טיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק