בעיה-אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/10/2015 | 00:36 | מאת: דנית

היי דוקטור , לפני כחודשיים בערך הייתי אצל רופאת נשים בגלל צריבה שהייתה באיבר המין בזמן קיום יחסים , הרופאה אבחנה את זה כפטריה ונתנה לי נרות קלוטרי למשך 3 ימים השתמשתי בהם ובנוסף 5 ימים לא קיימתי יחסי מין , לאחר שבועיים חזרתי לרופאה שוב פעם מכיוון שהכאבים לא עברו לי אלא רק הלכו והתגברו הרופאה אמרה שאין לי כלום והכל בסדר , אך מאז המצב רק החמיר בנוסף לכאבים בזמן יחסים ניהיו לי גם לפעמים גירודים ומשהו נוסף שמאוד מפריע לי לפעמים בזמן יחסים יש לי כאבים נוראים בבטן התחתונה , אני לא יודעת אם זה קשור אך אציין שגם לאחרונה אני משלשלת לעיתים קרובות. אני כבר אובדת עצות ולא יודעת מה הבעיה והתור הבא שלי לרופאה רק בעוד חודש , אשמח אם תוכל לעזור לי תודה !

01/11/2015 | 03:02 | מאת: ד"ר דן קלמן

ברור שלא ניתן לאבחן את הבעיה שלך דרך האינטרנט. כאבי בטן תחתונה אינם קשורים לפטרייה בנרתיק ויש לאבחן ממה הם נובעים - האם זו בעיה גניקולוגית או אחרת. האבחון כולל כמובן גם אולטרסאונד. באם הבעיה בנרתיק היא אכן פטרייה אז יש פרוטוקולים רבים לטיפול תרופתי וגם אמצעים לא תרופתיים. יש צורך בייעוץ פרונטלי ואבחון הבעיה בכדי להתאים טיפול. רצוי לפנות לרופא נשים או משפחה ואם זה דחוף אז למוקד רפואי. את מוזמנת גם לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק