דלקת

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

02/10/2015 | 16:08 | מאת: מאי

1)שלום, ביצעתי בדיקת שתן הרופא אמר שיש חיידק...נתן לי אנטיביוטיקה בשם macrodantin 3פעמים ביום 5 ימים. קיבלתי גם פרוביוטיק נשים. האם התרופות מתנגשת עם גלולות דיאנה? האם היעילות נפגעה??? 2)אני גם מורחת דרמוקובין לטיפול בפטריה, האם מותר למרוח אותה קצת בפנים ולא רק על השפתיים? תודה.

06/10/2015 | 02:25 | מאת: ד"ר דן קלמן

תיאורטית מקרודנטין יכול לפגוע ביעילות גלולות דיאן אך בסבירות נמוכה. באם רוצים ביטחון מוחלט אפשר להשתמש בקונדום בזמן נטילת המקרודנטין (ולהמשיך בנטילת גלולות דיאן בו זמנית). קרם דרמקומבין מיועד לשימוש חיצוני. לטיפול בפטרייה נרתיקית יש תכשירים להחדרה לנרתיק בצורת נרות או קרם (למשל אגיסטן ואחרים) ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק