קנדידה מגיל צעיר

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

21/09/2015 | 16:47 | מאת: איה

שלום רב. כרגע אני בת 17 וחצי, ויש לי קנדידה ווגנאלית מספר שנים. בשנתיים וחצי האחרונות הפטריה הוסיפה על התסמינים שהיו פעם (ריח רע) גירוד מאסיבי ביותר. שום תרוםה שהרופאים נתנו לי לא עזרה לי (וניסו המון דברים). איזה עוד אופציות יש לי? אשמח לשמוע את כולן, גם "הקיצוניות" ביותר שלאו דווקא נותנים בגיל שלי (ומה אוכל לעשות כדי להשתמש בהן)

24/09/2015 | 02:59 | מאת: ד"ר דן קלמן

לרוב הטיפול בקנדידה בנרתיק הוא תרופתי ויש מגוון תרופות וצורות מתן ומינונים שונים שניתן ליישם. נטילת פרוביוטיקה יכולה לעזור וכך גם שמירה על דיאטה אנטי-קנדידה אך זה עוזר רק בחלק מהמקרים. שיטת טיפול יעילה מאוד לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול תרופתי היא ההיפרתרמיה (חימום) ואוזון - כפי שמבוצע במרפאתנו אך יש לציין שטיפול בחימום לא ניתן לביצוע בבתולות. ישנם שיקולים רבים בבחירת הטיפול המתאים לכל אחת ואחת אך זאת ניתן לעשות רק בייעוץ אישי. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

17/10/2015 | 01:18 | מאת: אפי

על בסיס יומיומי. זה מה שלי עזר.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק