איטרנול

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

19/09/2015 | 23:30 | מאת: סתם

שלום, עקב קנדידה בנרתיק נרשם לי איטרנול - שני כדורים ביום למשך יומיים. לאחר נטילתם הצריבה נרגעה קצת אבל נותרו הפרשות, ועכשיו, כשבוע לאחר הטיפול, גם הצריבה חוזרת. מה עושים עכשיו? את האיטרנול קיבלתי אחרי שטיפול בנרות לא עזר (גם כן הקל למספר ימים ואז הכל חזר מהתחלה), האם יש משהו יותר חזק שאני יכולה לקחת?

20/09/2015 | 12:57 | מאת: ד"ר דן קלמן

יש אפשרות להאריך את משך הטיפול ו/או להחליף התרופה. כמובן שיש לוודא שהאבחנה מדוייקת ואכן מדובר בפטרייה. באם טיפול תרופתי לא עוזר והדלקות חוזרות ניתן לטפל בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון שזהו טיפול יעיל מאוד לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק