קצת דחוף

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/09/2015 | 08:28 | מאת: אלמוגית

הי!! הייתי בבדיקה אצל רופאה במיון בעקבות כאבים, תוך כדי הבדיקה הרופאה הבחינה בהפרשה שיכולה להתאים לפרטיה (וכן לצריבה שחשתי) היא הביאה לי טבליה וגינאלית של אגיסטן 0.5 G הכנסתי את הטבליה, לאחר בערך 17 שעות קיימתי יחסים (כן אני יודעת טיפשי...) על האיבר של בן זוגי הופיעה הפרשה אבקתית (כנראה מהכדור?) לאחר קיום היחסים ועד עכשיו (כמה שעות אחרי) אני מרגישה צריבה מעט... האם פגמתי ביעילות הטיפול? האם כדאי לבקש מרשם לטבליה נוספת? למרוח משחה? מה לעשות? ולפעם הבאה - כמה זמן לאחר הטיפול ניתן לשוב ולקיים יחסים? אשמח לתשובה לפני החג שאספיק להצטייד בהתאם.. תודה מראש!!!!

14/09/2015 | 03:44 | מאת: ד"ר דן קלמן

הדרך היחידה לדעת האם פגמת או לא בטיפול זה לראות באם התסמינים מהם סבלת נעלמו או לא. אפשר בהחלט לחכות עם טיפול נוסף ואם התסמינים לא חוזרים אז אין צורך לטפל. בכל מקרה בעת טיפול בנרות רצוי להימנע מיחסי מין וכך גם מספר ימים לאחר סיום הטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק