שורף

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/09/2015 | 11:27 | מאת: דינה

שלום, יש לי קנדידה , פטרייה בנרתיק, הרופא נתן לי כדורי איטרנול ל6 ימים ומשחת קומאגיס פעמיים ביום וג'ל זידובל . מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים הבחנתי במתן שתן תכוף יותר אפילו באמצע הלילה . ושורף לי מאוד בפתח הנרתיק... בטיפול הקודם עם נרות אגיסטן בלבד זה לא היה לי ולא שרף לי. האם זה אמור להיות כך ?

14/09/2015 | 03:38 | מאת: ד"ר דן קלמן

הפרעה במתו שתן עלולה להתרחש כתופעת לוואי של איטרנול. יש לפנות לרופא המטפל בכדי לשקול המשך או החלפת הטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק