שפתיים קטנות נפוחות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/09/2015 | 22:22 | מאת: שי

שלום, לפני כשנתיים באחת השפתיים הפנימיות התנפחה בצורה משמעותית לעומת השניה. קיבלתי אנטיביוטיקה משחות ונרות. אבל זה לא משהו שעוזר במיוחד. מרגיע לתקופה קצרה. כבר כמה פעמים היתי ביעוץ אצל רופא נשים וכל ףעם נאמר שאין מהלדאוג. זה פטריה. בחודש נאחרון שוב התנפח ונוצרה מן ג'ולה כזאת. זה כואב מגרד וצורב. יש דרך לאבחן מה זה???. תודה רבה!

07/09/2015 | 09:35 | מאת: ד"ר דן קלמן

מה שתיארת, על פניו, אינו תואם לפטרייה. ייתכן ומדובר באבצס (זיהום). אין דרך לאבחן זאת ללא בדיקה. כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק