פטרייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/09/2015 | 22:05 | מאת: לולה

הי אני בת 17 וכבר חודשיים שלוש שיש לי פטרייה בנרתיק שלא עוברת. הלכתי לרופא נשים פעמיים והרופאה נתנה לי פעמיים טיפול עם נרות ומשחה אך הפטרייה לא עוברת ואני כבר ממש לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה תודה :)

06/09/2015 | 15:46 | מאת: ד"ר דן קלמן

באם זו אכן פטרייה, יש עןד אפשרויות טיפול תרופתי, כולל בכדורים, וישנם גם טיפולים לא תרופתיים. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק