נרות אגיסטן ויחסי מין דחוף

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/09/2015 | 19:42 | מאת: ליאורה

אתמןל בלילה החדרתי טבליית אגיסטן מחשש לפטריה. היום קיימתי יחסי מין עם חבר שלי אחהצ (עם קונדום) וממש כל הקונדום היה מלא בפירורים לבנים ןגם לאחר מכן על התחתון היו כתמים לבנים. האם זה מסוכן? האם יכול להיות שהאגיסטן פגע ביעילות הקונדום? אשמח לתשובה בהקדם ..

06/09/2015 | 15:44 | מאת: ד"ר דן קלמן

באם הקונדום שלם אז אין סכנה. בכל מקרה, בעת טיפול בנרות רצוי להימנע מיחסי מין. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק