נרות אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

03/09/2015 | 10:00 | מאת: ליזי

לאחר נרות אגיסטן שלא עזרו קיבלתי טיפול של גינו פבראיל ל6 ימים. כל התסמינים עברו אך יש לי הפרשות לבנות. על מה זה מצביע,?? האם עלי ללכת שוב לבדיקת רופא?

06/09/2015 | 15:31 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא נראה שיש כאן בעיה. אם התסמינים הטורדניים עברו ויש רק מעט הפרשה, שיכולה גם להיות משארית הנרות במידה וזה עתה סיימת את הטיפול, אז בשלב זה אין צורך לחזור לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק