קנדידה 2

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

02/09/2015 | 20:58 | מאת: דינה

אני בת 24 , עקב שטיפה ואגינאלית התחלתי לחוש בצריבות בנרתיק, כאב וצריבה בית מגע מיני אדמומיות ושורף מאוד באזור הנרתיק. עד כה קיבלתי נרות אגיסטן , דרמוקובין וכדורי פלקונול 150 הטיפול לא עזר הפטרייה חזרה.. שאלה- האם קנדידה בנרתיק או במערכת העיכול?

06/09/2015 | 15:28 | מאת: ד"ר דן קלמן

גם אם מקורה של הקנדידה לרוב הוא במערכת העיכול, כרגע התסמינים שלך הם בנרתיק והטיפול שקיבלת הוא לקנדידה בנרתיק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק