קנדידה 2

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

02/09/2015 | 15:06 | מאת: דינה

הי , אני לא בדיוק יודעת אם הפטרייה שיש לי זה קנדידה בנרתיק או במערכת העיכול הייתי בבדיקה הרופא נתן לי נרות אגיסטן ל5 ימים ומשחת דרמוקובין וגם פלקונול 150..? האם לדעתך מדובר בנרתיק או במערכת העיכול כי אני לא יודעת לאיזה פורום להפנות את שאלותי, תודה.

02/09/2015 | 19:20 | מאת: ד"ר דן קלמן

איך אפשר לענות על שאלתך אם לא ציינת ממה את סובלת ובמה זה מתבטא? ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק