הפרשות לא נעימות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

01/09/2015 | 13:30 | מאת: דורינה

שלום דר' קלמן אני בת 57 בגיל הבלות, לצערי הרב, סובלת מהפרשות עם ריח רע רופאת הנשים שלי מסרבת לעשות בדיקת פאפ מאחר ולטענתה עשיתי לפני שנה וחצי משטח שהסכימה לערוך יצא תקין אז מה עושים?

02/09/2015 | 02:24 | מאת: ד"ר דן קלמן

בדיקת פאפ רוטינית מומלץ לעשות גם בגילך אבל זו לא הבדיקה הראשונה לבירור מקור הריח הרע. לאבחון ראשוני של התסמינים (ריח רע) אפשר לעשות משטח אך אם האבחנה הקלינית לאחר בדיקה ברורה אז אפשר לטפל גם ללא משטח. ייתכן שאת סובלת ממצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית אך לאבחון מדויק יש צורך בבדיקה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק