חום בא והולך

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

30/08/2015 | 14:33 | מאת: נטלי

אני סובלת מזה כמה ימים מחום בא והולך, כאבים באזור הרחם והפרשות מהנרתיק. רופא המשפחה שלח אותי לרופא נשים אך התור רק בעוד שבועיים. מה זה יכול להיות? אפשר בינתיים להשתמש בנרות אגיסטן?

30/08/2015 | 15:18 | מאת: ד"ר דן קלמן

נרות אגיסטן בהחלט לא. באם זו אכן בעיה גניקולוגית זו עלולה להיות דלקת אגנית, מצב המצריך טיפול דחוף. אין להמתין לתור לרופא ויש לפנות למוקד רפואי היכן שיש רופא נשים או לחדר מיון. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק