פטריה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/08/2015 | 12:32 | מאת: מריה

שלום דר' חברתי עברה סדרת טיפולים בחימום ואוזון ומצבה השתפר מאוד. אני סובלת מפטריה בנרתיק כבר שנים והתייאשתי מנרות וכדורים וחשבתי לנסות את אותו טיפול, אך אני בת 28 ועדיין אין לי ילדים ואני חוששת שחימום יכול לפגוע בסיכוי להרות. האם יש חשש כזה? חשוב לי לדעת לפני שאתחיל טיפול. תודה לתשובתך

30/08/2015 | 15:02 | מאת: ד"ר דן קלמן

טיפול בחימום אינו פוגע כלל בפוריות ואף ניתן להשתמש בו כטיפול נוסף לבעיות פוריות. אין לטפל בחימום בזמן היריון. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק