גרד ויובש

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/08/2015 | 11:14 | מאת: חני

שלום רב אני בת 54 ללא מחזור כבר שנתיים. סובלת מגרד ויובש בנרתיק. הרופא אמר שנובע מחוסר הורמונים ורצה לתת לי כדורים אך אני חוששת מהשפעות שליליות בכלל זה סרטן. יש משהו אחר שאפשר לעשות מבלי לקחת הורמונים? תודה, חני

30/08/2015 | 15:00 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם אכן הבעיה היא "אטרופיה" של רירית הנרתיק אז אפשר גם לטפל בתכשירים מקומיים (לנרתיק) המכילים אסטרוגן. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק