נרות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

24/08/2015 | 12:18 | מאת: אלכסה

שלום. אני בת 28 וסובלת מגירודים והפרשה מהנרתיק והרופאה חושבת שיש לי פטרייה והיא נתנה לי נרות. עוד לא לקחתי הנרות אבל קיבלתי תשובה של משטח וכתוב: normal flora. אני מניחה שזה תקין. השאלה אם אני צריכה לקחת את הנרות בכל מקרה כי התור שלי לרופאה הוא רק בעוד שבועיים. תודה

24/08/2015 | 14:25 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם יש לך תסמינים המתאימים לפטרייה שמטרידים וגם בבדיקה הרופאה התרשמה שזה פטרייה, כדאי לקחת הטיפול. פטרייה לא תמיד צומחת במשטח ומשטח תקין לא שולל פטרייה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק