כאבים בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

19/08/2015 | 13:19 | מאת: שירי

אני בת 52 ללא מחזור מגיל 50 , לאחרונה סובלת מגרודים בנרתיק וכאבים בזמן קיום יחסים עם בעלי , בעבר מעולם לא סבלתי מבעיות כאלו. האם יתכן שמדובר בדלקת בנרתיק ? תודה מראש על המענה שירי

23/08/2015 | 15:38 | מאת: ד"ר דן קלמן

ייתכן שמדובר בדלקת על רקע פטרייתי או אחר אך בגילך ייתכן גם שמדובר במצב הנקרא אטרופיה של רירית הנרתיק שאחראי לתסמינים שציינת (וכמובן יכול להיות גם השילוב של שניהם). בשל כך רצוי לפנות לרופא בכדי לאבחן הבעיה ולטפל בהתאם. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק