יובש אחרי פטרייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

18/08/2015 | 00:29 | מאת: ירדן

שלום, לפני שבועיים קיבלתי מרופא הנשים לאחר איבחון של פטרייה טיפול ל6 ימים בנרות אגיסטן וג'ל להחדרה באמצעות מוליך במהלך כל הטיפול היובש ניכר מאוד בנרתיק ולא יכלתי לקיים יחסי מין עם הבן זוג שלי. פניתי לרופא שוב להתייעצות ולפי מה שתיארתי לו הוא אמר שהפטרייה חלפה ואין צורך בבדיקה . הסברתי לו שאני עדיין חשה ביובש, אין הפרשות כמעט בכלל ושלפני הדלקת היו וגם היה סיכוך ושכעת אין סיכוך בעת מגע מיני ואנחנו משתמשים במסוכך מלאכותי ואין הפרשות ואני מרגישה ממש יבשה.. האם זה הסיכוך/ ההפרשות שהיו וגרמו לרטיבות בריאה יחזרו ?. מה ניתן לעשות?

23/08/2015 | 15:24 | מאת: ד"ר דן קלמן

באם זה אכן פטרייה, לא סביר שטיפול מוצלח יגרום לבעיה רצינית של יובש לכן כדאי להמתין ולראות אם זה מסתדר. בינתיים אכן אפשר להשתמש במסככים בעת מגע מיני. באם זה לא מסתדר רצוי לחזור לרופא בכדי לאבחן במדויק הבעיה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק