קנדידה ודימום דחוף בבקשה!!

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/03/2014 | 03:42 | מאת: אנונימית

היי ביום חמישי ב6/5 הייתי במיון עשו לי בדיקות וגילו לי את הקנדידה פטריה בנרתיק הביאו לי נרות אגיסטן אם אני לא טועה שזהו שמם.. טיפול לשלושה ימים.. התחלתי את הטיפול ולמחרת התחיל לי הווסת וקראתי בהוראות שימוש שאם אני נמצאת בווסת לא ליטול את התרופה אז הפסקתי אך כעת מה עלי לעשות? האם אני צריכה להתחיל מחדש את הנרות שזה יהיה שלושה ברציפות או שעלי להמתין שהווסת יגמר ולהמשיך בשני נרות שנותרו לי? אשמח למעמה בבקשה

10/03/2014 | 15:53 | מאת: ד"ר דן קלמן

עדיף לקחת את הטיפול השלם (שלשת הנרות) לאחר סיום המחזור. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק