פטריה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

15/08/2015 | 09:55 | מאת: מיכאל

שלום ד"ר יש לי בת זוג חדשה בחודשיים האחרונים. שמתי לב שיש לה על הלשון חיפוי לבן. יכול להיות שזה קנדידה? האם זה יכול לדבק דרך הרוק או ביחסי מין? תודה

16/08/2015 | 15:35 | מאת: ד"ר דן קלמן

פורום זה עוסק בדלקות בנרתיק ויש להפנות השאלה לפורום המתאים. בכל מקרה אציין שחיפוי לבן על הלשון יכול להיות בשל פטרייה אך יש להיבדק ע"י רופא בכדי לקבוע באם אכן מדובר בקנדידה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק