טיפול בחימום

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

11/08/2015 | 10:10 | מאת: שרית

שלום. רציתי לפנות לטיפול בפטרייה בנרתיק שחוזרת אצלי כבר כמה שנים ע"י חימום ואוזון אך בבדיקת פאפ אחרונה שעשיתי לפני חודש יצא ASCUS והרופא אמר לי שצריך לעקוב אחרי זה. רציתי לשאול אם זה מפריע לטיפול בחימום, אם אפשר לעשות את הטיפול.

13/08/2015 | 03:10 | מאת: ד"ר דן קלמן

לצערי גם תוצאה של ASCUS מונעת מאיתנו מלטפל בטיפול היפרתרמיה ויש לקבל תשובת פאפ תקינה לפני תחילת טיפול. כפי שנאמר לך אכן יש לעקוב ובאם הבדיקה הבאה תהיה תקינה אפשר להתחיל בטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק