משחות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/08/2015 | 01:30 | מאת: אביטל

שלום, ביקרתי אצל רופא נשים כי חשתי בצריבה בפתח הנרתיק... הרופא בדק וראה אדמומיות אמר שיש פטרייה ונתן לי משחה בשם קומאגיס קרם ל5 ימים אבל עד שקיבלתי תור אצלו השתמשתי באגיסטן אלוורה כי ממש סבלתי. הרופא אמר שזה בסדר ושאני יכולה לשים את זה גם... האם להשתמש בשתי המשחות על מנת לחסל לגמרי את הפטרייה האם אפשר לדחוף קצת מהמשחה לתוך הנרתיק?..

10/08/2015 | 09:27 | מאת: ד"ר דן קלמן

בשתי המשחות יש תרופה נגד פטרייה ואפשר להשתמש בכל אחת מהן (אם כי אין ממש טעם להשתמש בשתיהן יחד אלא בזאת שעוזרת יותר). משחות אילו ניתן למרוח באזור הפות ופתח הנרתיק אך הן לא מיועדות להחדרה לנרתיק. יש תכשירים (קרם או נרות) המיועדים להחדרה לנרתיק וכדאי להשתמש גם בהם. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק