טיפול בפטרייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

08/08/2015 | 21:43 | מאת: בטי

לפני כשבוע ביקרתי אצל רופא נשים הרופא אבחן פטרייה בנרתיק ונתן לי משחה למריחה חיצונית ונרות אגיסטן ל6 ימים מחר זה היום האחרון שאני אמורה לשים את הנר האחרון אני כבר לא מרגישה צריבה ולא רואה אדמומיות כפי שהיה בתחילת הטיפול ואפילו מרגישה שההפרשות חזרו כך שאין כבר יובש. האם לפני קיום יחסי מין יש צורך לוודא עם הרופא שהפטרייה בטוח עברה או שזה בסדר ללא בדיקה לחזור לפעילות מינית?

09/08/2015 | 15:03 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם אכן מדובר באבחנה של פטרייה בלבד אין צורך בבדיקה חוזרת ובאם התסמינים חלפו ניתן לחזור לפעילות רגילה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק