כאב בלי סימנים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/08/2015 | 11:30 | מאת: רעות

שלום, קיבלתי טיפול לפטרייה בנרתיק .. לפני 3 ימים קיימתי יחסי מין עם בן הזוג שלי ואחרי יומיים הבחנתי בכאב ללא סימנים, ללא נפיחות על הפות. על העור.. מה זה ?

09/08/2015 | 15:00 | מאת: ד"ר דן קלמן

כאבים ביחסי מין יכולים להיגרם ע"י גורמים רבים, ביניהם גם דלקת בנרתיק על רקע פטרייתי (אם אכן בזה מדובר). לא ניתן לקבוע ללא בדיקה מה מקור הכאבים. רצוי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק