הפרשות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/08/2015 | 13:03 | מאת: ירדן

שלום, האם הגיוני שאין הפרשות בכלל כל עוד הפטרייה קיימת?? כי אני חשה יובש כבד בנרתיק ללא הפרשות כלל כבר שלושה שבועות אפילו אין צורך במגן תחתון.. ולפני הפטרייה זה לא היה.

09/08/2015 | 14:56 | מאת: ד"ר דן קלמן

יובש בנרתיק יכול להיות מכמה סיבות. לא מסרת שום פרט על עצמך וגם לא על סמך מה את יודעת שמדובר בפטרייה. יש צורך בבדיקה ואבחון המצב לכן כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק