דימום אחרי ג'ל

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/08/2015 | 19:19 | מאת: איריס

הייתי אצל רופא נשים ולאחר אבחון של פטרייה בנרתיק הרופא נתן לי ג'ל שמוחדר באמצעות מוליך לתוך הנרתיק. לאחר כמה שעות קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ולאחר יממה הבחנתי בדם רב יחסית על התחתון.. האם הג'ל גרם לזה או יחסי המין?.. להפסיק את הטיפול בג'ל??

06/08/2015 | 01:35 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין סיבה שהג'ל יגרום לדימום אך המוליך יכול לפצוע במקרים מסוימים וכך גם יחסי המין. בכל מקרה לא ניתן לקבוע ללא בדיקה מהו מקור הדימום. רצוי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק