אבחון פטרייה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/08/2015 | 17:41 | מאת: אולה

שלום, לפני כשלושה ימים היתי בבדיקה אצל רופא נשים והוא איבחן אצלי פטרייה שמגיעה ממערכת העיקול נתן לי ג'ל שמוחדר באמצעות מוליך ונרות אגיסטן לשים יום אחד נר יום אחד ג'ל במשך 6 ימים בין לבין אני גם שמה אגיסטן אלוורה על שפתי הנרתיק, אין לי הפרשות בכלל וזה לא מצב שהיה לפני אני קרובה לסיום הטיפול ואני לא חשה בהקלה .. מה עוד הרופא יוכל לתת לי?

05/08/2015 | 02:04 | מאת: ד"ר דן קלמן

באם אכן מדובר בפטרייה ניתן גם לטפל בכדורים או בכדורים בשילוב עם תכשירים נרתיקיים וכמובן רצוי לשלב גם אמצעים אחרים כגון תכשירים פרוביוטיים או דיאטה אנטי-קנדידה וכו. כדאי לחזור לרופא להתאמת טיפול אופטימלי. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק