טיפול בכדורים ונרות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

19/07/2015 | 20:11 | מאת: שיר

שאלתי היא האם ניתן לטפל בפטרייה בנרתיק גם בכדורים גם בנרות וגם במשחה והאם זה יותר יעיל למקרים היותר קשים (כמו שלי) מאשר טיפול רק בנרות או רק בכדורים. תודה

19/07/2015 | 20:19 | מאת: ד"ר דן קלמן

אכן ניתן לשלב בו זמנית טיפול בכדורים נרות ומשחה חיצונית ובחלק מהמקרים זהו הטיפול היעיל ביותר. כל מקרה נשקל לגופו ויש לפנות לייעוץ רפואי לאבחון מדויק והתאמת טיפול אישי. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק