פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

17/07/2015 | 11:29 | מאת: ענת

אני בת 13 בתולה, מאז שקיבלתי את המחזור אני סובלת מפטריה עקשנית בנרתיק. איך יכול להיות שנדבקתי אם לא קיימתי יחסים? מה אפשר לעשות?

18/07/2015 | 19:43 | מאת: ד"ר דן קלמן

פטרייה אינה נחשבת כמחלה המועברת בדרכי מין ולרוב "נדבקים" בפטרייה (בנרתיק) ממערכת העיכול של האישה עצמה שם היא נמצאת באופן רגיל אצל כולן. ניתן לטפל תרופתית בפטרייה בנרתיק גם אצל בתלות באם בתכשירים מקומיים או בכדורים. כדאי לפנות לרופא נשים לקבלת טיפול מתאים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק