קנדידה בזמן הוסת מה עושים ?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/07/2015 | 17:20 | מאת: אנונימי

שלום . אני סובלת מקנדידה וגינאלית לעיתים קרובות בפעם האחרונה ההפרש בין הפעמים היה בארך חצי שנה. הבעייה היא שיוםאחרי שהתחילו התסמינים של הקנדידה קבלתי מחזור ולאיכולתי להמשיך בטיפול עם הנרות האם יש כדור שאפשר לקחת דרך הפה במקום ?

08/07/2015 | 20:22 | מאת: ד"ר דן קלמן

ניתן לטפל בקנדידה גם בכדורים וגם בדרכים נוספות אך בכדי להתאים טיפול פרטני יעיל צריך קדם כל לאבחן הבעיה. רצוי לפנות לייעוץ מסודר. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק