הפרשה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/07/2015 | 10:20 | מאת: רלי

כבר כמה ימים יש לי ריח מאוד לא טוב מהפרשות מהנרתיק ממש כמו דגים מקולקלים. מה יכולה להיות הסיבה? אפשר לטפל בזה לבד בנרות ללא מרשם?

08/07/2015 | 20:16 | מאת: ד"ר דן קלמן

ריח רע מאוד כפי שתיארת לא נובע מפטרייה לכן נרות נגד פטרייה הנמכרים ללא מרשם לא יעזרו. מה שתיארת נגרם לרוב ממצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית (שינוי לרעה בפלורה של הנרתיק) ובמקרים יותר נדירים מטריכומונס (טפיל) והטיפול בשני המקרים הוא באנטיביוטיקה ספציפית המצריכה מרשם לכן כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק