פטריה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/07/2015 | 15:40 | מאת: שרה

היי ד"ר אני סובלת מידי פעם מפטריה בנרתיק עם צריבה , רופאת הנשים נתנה לי דוקסילין, כי נמצאו בבדיקת STD שני חיידקים. אני חוששת שהאנטיביוטיקה עלולה להחמיר את הפטריה. מה עליי לעשות?

05/07/2015 | 16:11 | מאת: ד"ר דן קלמן

הדוקסילין הוא לא מאותן תרופות אנטיביוטיות רחבות הטווח ולרוב אינו גורם להתפרצות פטרייה. בכל מקרה בעת נטילת אנטיביוטיקה רצוי ליטול פרוביוטיקה (חיידקים טובים) בכדי למנוע שיבובים בפלורה של המעי והנרתיק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק