דלקת

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

01/07/2015 | 12:58 | מאת: לבנה

אני מקבלת פלוקנול פעם בשבוע, הבנתי שהיפרתרמיה עוזרת לדלקת בנרתיק, האם יעיל גם נגד פטרייה במעיים. תודה

01/07/2015 | 20:31 | מאת: ד"ר דן קלמן

ההיפרתרמיה זהו טיפול ספציפי לנרתיק. לטיפול בפטרייה במעיים (שהיא לרוב גם המקור של הפטרייה בנרתיק) יש אמצעים אחרים בכלל זה תכשירים צמחיים, תרופתיים דיאטה ועוד. את מוזמנת לפנות למרפאתנו לאבחון והתאמת טיפול פרטני. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק