יש לי מספר שאלות בנוגע לקנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

29/06/2015 | 01:20 | מאת: מיה

א') האם לא ניתן להסיר עור מאיזורים שונים בגוף בהם יש קנדידה ואז לתת לעור לצמוח? במקרים של פטריות עקשניות במיוחד שטיפול אחר לא עובד, כוונתי היא לא לנרתיק כמובן אלא איזורים אחרים בגוף (אנוס וכדומה) ב') האם לייזר לא יכול לעזור ב"שריפה" של הקנדידה? הרי כשהיא על העור המקור שלה אינו מקומי אלא היא מגיעה לרוב מהמעיים כך שהגיוני לי הנושא של לייזר האם אלו טיפולים שאתם מציעים במרפאה שלכם? האם הם קיימים בכלל? תודה

01/07/2015 | 20:28 | מאת: ד"ר דן קלמן

פורום זה עוסק בדלקות בנרתיק ושאלתך שייכת לתחום רפואת העור. אציין רק שבמרפאתנו (מרכז ד"ר דיין) מטפלים גם בבעיות פנימיות ובכלל זה קנדידה במערכת העיכול. את מוזמנת לפנות למרפאתנו או לרופא עור בעם הבעיה העיקרית היא בעור. שאלות ספציפיות בנושא פטרת עורית יש להפנות לפורום רפואת עור. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק