חימום ופלוקנול

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

28/06/2015 | 16:01 | מאת: נעמי

שלום. אני שוקלת לטפל בפטרת כרונית בנרתיק ממנה אני סובלת בשנתיים האחרונות ע"י חימום ואוזון כפי שאתם מבצעים אך אני נוטלת פעם בחודש פלוקנול שעוזר לא מעט ואני לא רוצה להפסיק. האם זה מפריע? אפשר לטפל גם בפלוקנול וגם בחימום? תודה.

28/06/2015 | 18:53 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין בעיה לשלב טיפול בחימום ואוזון עם טיפול תרופתי ואכן לעתים אנו עושים זאת כששוקלים כל מקרה לגופו כמובן. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק